Fakültemizde “Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümünün Yetiştirdiği Bilim İnsanlarının Bilime Katkıları” konulu etkinlik düzenlendi.
28 Kasım 2023 | 12:15

Fakültemiz Fizik Bölümü Başkanlığı tarafından Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında düzenlenen “Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümünün Yetiştirdiği Bilim İnsanlarının Bilime Katkıları” konulu etkinlik 24 Kasım 2023 Cuma günü Fen Fakültesi 75. Yıl Konferans Salonunda herkese açık şekilde yüz yüze ve zoom bağlantısı üzerinden gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başlayan etkinlikte Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bülent KUTLU açış konuşmasını yaptı. Fen Fakültesinin Fizik bölümünden mezun olmuş konuşmacılar; Prof. Dr. Mehmet Tahir GÜLLÜOĞLU (Harran Üniversitesi Rektörü, Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi), Prof. Dr. Abdullah YILDIZ (Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektör Yardımcısı, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Enerji Sistemleri Mühendisliği Öğretim Üyesi), Prof. Dr. Suat ÖZKORUCUKLU (İstanbul Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi) ve Prof. Dr. Yasemin ÖZTEKİN ÇİFTCİ (Gazi Üniversitesi Fen Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi) akademik serüvenlerini, bilimsel çalışmalarını ve tecrübelerini öğrencilerle paylaştılar.

Program sonunda Fizik Bölümü Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bülent KUTLU tarafından öğretim üyelerine plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi

24 kasım-1 24 kasım-1 24 kasım-1 24 kasım-1 24 kasım-1 24 kasım-1 24 kasım-1