Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Reşat KASAP Fizik Bölümü Arş. Gör. Ali Orkun ÇAĞIRTEKİN’e YTB tarafından düzenlenen Birlikte Başardık yarışmasının ödülünü kazanması nedeniyle Teşekkür Belgesi takdim etti
14 Temmuz 2023 | 16:03

Fakültemiz Fizik Bölümü Arş. Gör. Ali Orkun ÇAĞIRTEKİN’e Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) tarafından düzenlenen 2022 Uluslararası Öğrenci Ödülleri kapsamında Birlikte Başardık Hikâye Yarışmasına katılarak“Bir nanoçubuk yolculuğu ve ötesi” hikayesi ile “Sensors and Actuators B: Chemical” dergisinde kabul edilen Birincilik Ödülünü kazanmıştır.

Dekan V. Prof. Dr. Reşat KASAP tarafından 13.07.2023 tarihinde Dekanlık Makamında elde ettiği bu ödülden dolayı, başarılarının devamı dileğiyle teşekkür belgesi verilmiştir.

ali orku-1