YTB - Birlikte Başardık Hikâye Yarışması Birincilik Ödülü
9 Temmuz 2023 | 09:48

Ülkemizde yükseköğrenim gören uluslararası öğrenciler ile Türk öğrencilerin sahip olduğu ortak paydaları vurgulamak ve bu öğrencilerin bir araya geldiklerinde elde ettikleri başarı hikâyelerini ödüllendirmek amacıyla Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı (YTB) tarafından düzenlenen 2022 Uluslararası Öğrenci Ödülleri kapsamında Birlikte Başardık Hikâye Yarışmasına “Bir nanoçubuk yolculuğu ve ötesi” hikayesiyle katılan üniversite öğrencilerimiz birlikte başardık kategorisinde birinci olmuşlardır.

Fen Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selim ACAR’ın doktora öğrencileri Arş. Gör. Ali Orkun ÇAĞIRTEKİN, Öğr. Gör. Özlem BARİN ve Ahmad AJJAQ 9.221 etki faktörüne ve çeyreklik değeri Q1 olan sensörler alanında 139 dergi arasında 7. olan “Sensors and Actuators B: Chemical” dergisinde yayımlanan makale ile Birincilik Ödülü almaya hak kazanmıştır. Öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

YTB-1 YTB-1 YTB-1 YTB-1 YTB-1 YTB-1 YTB-1