Prof. Dr. Tarik Ouahrani - The effect of intrinsic point defects vacancy on the surface of single-layer Cu2WS4, catalytic and electronic properties: from DFT calculations (Seminer)
8 Aralık 2022 | 12:25

05.12.2022 ve 08.12.2022 tarihleri arasında Cezayir Tlemcen Üniversitesi - Teorik Fizik Laboratuvarında çalışan Prof. Dr. Tarik QUAHRANİ ve Dr. Chewki OUGHERB bilimsel ziyaret ve işbirliği amaçlı Fizik bölümünü öğretim üyesi Prof. Dr. Yasemin ÇİFTCİ’nin davetiyle bölümümüzü ziyarete gelmiştir. Kendisi tarafından 06.12.2022 tarihinde saat 14.00’da Fizik Bölümü Prof. Dr. Atilla ÖZMEN Seminer  salonunda “The effect of intrinsic point defects vacancy on the surface of single-layer Cu2WS4, catalytic and electronic properties: from DFT calculations” başlıklı seminer verilmiştir.

Prof. Dr. QUAHRANİ'nin sunumunun ardından öğretim üyeleri ve öğrencilerin soruları ile etkinlik sonlanmıştır.

QUAHRANİ -1 QUAHRANİ -1 QUAHRANİ -1 QUAHRANİ -1 QUAHRANİ -1