Kıymetli Öğrencilerimiz,
Sizlerin sağlığını önemsiyoruz…
Üniversitemiz personel ve öğrencilerinden; COVID-19 aşısı yaptırmayanlar ile, en az bir doz yaptırıp kalan doz aşılarını tamamlamak isteyenlerin mesaisinden/dersinden geri kalmaksızın aşılarını en hızlı şekilde yapabilmeleri adına, Sağlık Bakanlığı Ankara İl Sağlık Müdürlüğü katkılarıyla, Üniversitemiz Merkez Yerleşke A kapısı girişte solda kalan binada aşı merkezi kurulmuştur.
Bu aşı merkezi, 05 Ekim 2021 tarihinden itibaren personelimiz ve öğrencilerimize Covid-19 yerinde aşı hizmeti vermeye başlayacaktır. A Kapısında bulunan görevli personel aşı merkezine yönlendirme konusunda ilgililere yardımcı olacaktır.
Bu vesileyle, 2021-2022 Eğitim Öğretim Yılının mensubu olmaktan gurur duyduğumuz “Gazi Üniversitesi Aile”sine hayırlı olmasını dileriz.
Gazi Üniversitesi Rektörlüğü
Görüş, istek ve değerlendirmelerinizi bize iletin.