Staj Komisyon Kararı
24 Mayıs 2021 | 21:35

Staj yönergesinde açıklanan şartları sağlayarak bu yaz dönemi staj yapacak öğrencilerimiz için alınan staj komisyonu kararına göre staj için pandemiden dolayı kurum kabulü alamayan öğrencilerimiz bölüm öğretim üyelerimizle online staj yapabileceklerdir. Bu durumdaki öğrencilerimizin staj evraklarına ek olarak  bölüm başkanlığına bölümde online staj yapmak istediklerine dair ve staj  yapmak için belirleyecekleri  üç bölüm öğretim üyesi tercihlerini de içeren bir dilekçe ile en geç 4 haziran 2021 tarihine kadar başvuru yapmaları gerekmektedir. Kurum kabulü almış öğrencilerimiz ise öğrenci işlerinden alıp dolduracakları rıza beyan formunu  staj evraklarına ekleyerek 4 haziran 2021 tarihine kadar teslim etmeleri gerekmektedir.

Staj Komisyon Kararı